کانتر سرد و گرم بن ماری

کانتر سرد و گرم بن ماری

Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3Qvc2VydmUtZ2hhemEvYmVubWFyaS8wMS5qcGcmdz0zMDAmaD0zMDAmcT05MCZ6Yz0x Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3Qvc2VydmUtZ2hhemEvYmVubWFyaS8wMi5qcGcmdz0zMDAmaD0zMDAmcT05MCZ6Yz0x Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3Qvc2VydmUtZ2hhemEvYmVubWFyaS8wMy5qcGcmdz0zMDAmaD0zMDAmcT05MCZ6Yz0x Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3Qvc2VydmUtZ2hhemEvYmVubWFyaS8wNC5qcGcmdz0zMDAmaD0zMDAmcT05MCZ6Yz0x Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3Qvc2VydmUtZ2hhemEvYmVubWFyaS8wNS5qcGcmdz0zMDAmaD0zMDAmcT05MCZ6Yz0x

مشخصات فنی :

  • استفاده از ورق استنلس استيل 304 خش دار روكش دار در رويه ، كابينتها و صفحات جانبي ( به ضخامت 1 ميليمتر درطرح اصلی و  8/0 در طرح مروارید)
  • استفاده از دو هيتر برقي ( 220 ولت و 1500 وات)بشقابی استنلس استيل به همراه عايق لاستيكي نسوز
  • مجهز به ترموستات ديجيتالي تمام اتوماتيك جهت قطع و وصل جريان برق هيترها
  • استفاده از تخته MDF در زير ورق رويه كانتر جهت افزايش استحكام و جلوگيري از هرگونه لرزش و صدا
  • استفاده از دو عدد شير ورودي و خروجي جهت پر نمودن آب داخل وان و نيز تخليه آن
  • استفاده از ورق و لوله استنلس استيل 304 در رف و ريل
  • مجهز به دو درب بلبرينگي تمام استيل در كابينت زیر
  • استفاده از شيشه رنگي10 ميليمتري در رف درطرح اصلی واستفاده ازورق و پروفیل استنلس استیل 304 در رف ریل در طرح صدف

موارد مصرف :

  • جهت قرارگيري در خطوط سلف سرويس

 06

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

02

01

03

04