تجهیزات سرو غذا

05

ترولی آبچکان

     

 مشخصات فنی :

  • کلاف طبقات از ورق استنلس استیل 304
  • ستون ها از لوله با قطر 25 ميليمترو با ضخامت 2 ميليمتر از جنس
  • استنلس استیل  304
  • پوسته چرخها از ورق فولاد با روکش گالوانیزه و چرخ بلبرینگی جهت
  • استحکام و ایجاد کمترین صدای ممکن در حرکت
  • قفسه ها از جنس استنلس استیل و یا ترانس با روکش تفلونی

مزایا :

  • جهت آبگيري و دپوي ظروف شسته شده

 

 

 04

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

 

 

 

06

کانتر قاشق و چنگال

 

مشخصات فنی :

  • استفاده از ورق استنلس 304 خش دار روکش دار در کلیه قسمت ها ( به ضخامت 1 میلیمتر در طرح اصلی 8/0 در طرح مروارید )
  • استفاده از پایه آلومینیومی پیچی جهت اتصال قسمت بالا و پایین کانتر
  • مجهز به چهار عدد پایه استیل قابل تنظیم
  • استفاده از تخته MDF  در زیر ورق رویه کانتر جهت افزایش استحکام و جلوگیری از هرگونه لرزش و صدا

موارد مصرف :

  • جهت قرارگيري قاشق و چنگال در خطوط سلف سرويس

 05

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

07

کانتر ساده

مشخصات فنی :

  • استفاده از ورق استنلس استيل 304 خش دار روكش دار در رویه ،كابينتها و صفحات جانبي ( به ضخامت 1 ميليمتر درطرح اصلی و  8/0 در طرح مروارید)
  • مجهز به چهار عدد پايه استيل قابل تنظيم كه در انتهاي پايه ها از قطعات تفلوني سخت جهت جلوگيري از ايجادصدمه به كف سالن استفاده شده
  • استفاده از تخته MDF در زير ورق رويه كانتر جهت افزايش استحكام و جلوگيري از هر گونه  لرزش و صدا
  • استفاده از ورق و پروفيل استنلس استيل 304 در پایه رف و ريل
  • استفاده از شيشه رنگي10 ميليمتري در رف درطرح اصلی واستفاده ازورق و پروفیل استنلس استیل 304 در رف در طرح مروارید

موارد مصرف :

  • جهت قرارگيري در خطوط سلف سرويس

 

 06

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

07

کانتر سرد و گرم بن ماری

مشخصات فنی :

  • استفاده از ورق استنلس استيل 304 خش دار روكش دار در رويه ، كابينتها و صفحات جانبي ( به ضخامت 1 ميليمتر درطرح اصلی و  8/0 در طرح مروارید)
  • استفاده از دو هيتر برقي ( 220 ولت و 1500 وات)بشقابی استنلس استيل به همراه عايق لاستيكي نسوز
  • مجهز به ترموستات ديجيتالي تمام اتوماتيك جهت قطع و وصل جريان برق هيترها
  • استفاده از تخته MDF در زير ورق رويه كانتر جهت افزايش استحكام و جلوگيري از هرگونه لرزش و صدا
  • استفاده از دو عدد شير ورودي و خروجي جهت پر نمودن آب داخل وان و نيز تخليه آن
  • استفاده از ورق و لوله استنلس استيل 304 در رف و ريل
  • مجهز به دو درب بلبرينگي تمام استيل در كابينت زیر
  • استفاده از شيشه رنگي10 ميليمتري در رف درطرح اصلی واستفاده ازورق و پروفیل استنلس استیل 304 در رف ریل در طرح صدف

موارد مصرف :

  • جهت قرارگيري در خطوط سلف سرويس

 06

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

05

سالاد بار

     

مشخصات فنی :

  • دارای بدنه چوبی از ورق های MDF و چوب طبیعی مرغوب
  • دارای لایت باکس و صفحه عطسه گیر
  • رویه از جنس سنگ در طرفین دستگاه
  • به ظرفیت 10 عدد بن ماري 2/1
  • طرح سفارشی نیز پذیرفته می شود

 

موارد مصرف :

  • جهت اردو سالاد در سالن

 

 04

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

 

 

 

02

01

03

04