کباب پز نواری

کباب پز نواری

Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvdGFqaGl6YXRlcG9raHQvcG9raHQva2FiYWJwYXotbmF2YXJpLzAxLmpwZyZ3PTMwMCZoPTMwMCZxPTkwJnpjPTE  Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvdGFqaGl6YXRlcG9raHQvcG9raHQva2FiYWJwYXotbmF2YXJpLzAyLmpwZyZ3PTMwMCZoPTMwMCZxPTkwJnpjPTE  Li4vLi4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvdGFqaGl6YXRlcG9raHQvcG9raHQva2FiYWJwYXotbmF2YXJpLzAzLmpwZyZ3PTMwMCZoPTMwMCZxPTkwJnpjPTE  

مشخصات فنی :

  • بدنه دستگاه از ورق استنلس استيل 304  
  • داراي زنجير استيل 316 و قواي محركه تك فاز با توان 5/0 كيلو وات  و ولتاژ 220 ولت
  • داراي سيستم حرارتي از برنرهاي تمام استيل به عرض 40 سانتي متر
  • مجهزبه کنترلر حرارت وسرعت پخت جهت اعمال تنظيمات لازم
  • استفاده ازسه لايه عايق حرارتي به منظورجلوگيری ازانتشارگرما به محيط بيرون وصرفه جويی درمصرف سوخت (ورق گالوانيزه داخلی،گپ هوايی 2سانتی متری وکاوربيرونی 2سانتی متری به همراه پشم سنگ)
  • استفاده ازريل وسينی مخصوص درقسمت خروجی دستگاه به منظور هدايت کبابهای طبخ شده به داخل سينی و جلوگيری ازريزش نامنظم آن ( در مدل 400 سيخ )
  • وجودمحفظه آب (به صورت کشويی)درداخل سيستم به منظورايجادرطوبت و بخارو درنهايت نرم وآبدارشدن نسبی کبابهای پخته شده
  • عدم انتشاردودبه محيط آشپزخانه به دليل بسته بودن محفظه طبخ کباب وهدايت آن ازطريق هود نصب شده بر روی دستگاه ولوله هواکش خروجی 
  • پخت يکسان ويکنواخت به دليل عدم دخالت اپراتوردرامرطبخ
  • خارج شدن دنباله سيخ کباب ازمحفظه پخت به منظورجلوگيری ازداغ شدن دسته سيخ ( در مدل 400 سيخ )
  • استفاده ازباطری شارژی درکنارتابلو برق به منظورراه اندازی دستگاه درمواقع قطع برق وجلوگيری ازسوختن کبابهای موجود دردستگاه درحين کار ( در مدل 400 سيخ )
  • تجهيز دستگاه به چرخهای دوبل قفل دار به منظورسهولت درامرجابجايی آن درکف آشپزخانه ( در صورت سفارش مشتري )
  • تجهيز دستگاه به کابینت به جای پایه و ستون دستگاه

 

    مزایا :

  • كاهش انتشار حرارت و دما در  محيط كار به ميزان  85 %
  • كاهش نيروي انساني به ميزان 50 %
  • كاهش آلودگي محيط زيست
  • طبخ به صورت يكسان و يكنواخت
  • كاملا بهداشتي ، مدرن ، مقاوم و پرتابل
  • تخریب شدن کباب

 04

 

برچسب : 

تجهیزات آشپزخانه - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - لوازم آشپزخانه -  لوازم آشپزخانه صنعتی -  تجهیزات فست فود - تجهیزات کافی شاپ - تجهیزات سردخانه

تجهیزات کباب پز -  تجهیزات میز - تجهیزات سینک - تجهیزات اسپرسو

02

01

03

04